Saaristomeren Suojelurahasto

Saaristomeri antaa paljon – nyt on aika antaa takaisin. Tukesi mahdollistaa vaikuttavat vesiensuojeluhankkeet, joilla parannetaan Saaristomeren elinvoimaa. Laitetaan muutosaalto liikkeelle!

Varsinais-Suomen ELY-keskus

Varsinais-Suomen ELY-keskus on vahva vesiosaaja. Edistämme monin tavoin vesien hyvä tilan saavuttamista yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa. Tarvitsemme sinunkin apuasi – vaikuta vesiin!

Hansakortteli

Hansakortteli on Turun vanhin ja myynniltään suurin kauppakeskus. Merellä on merkittävä rooli sekä Turun että kauppakeskukselle nimen antaneen Hansaliiton historiassa. Olemme mukana tukemassa Saaristomeren Panoraama-hanketta, sillä meri, saaristo ja sen hyvinvointi on myös Hansakorttelille tärkeä asia.

 

Turun yliopisto – Saaristomeren tutkimuslaitos ( Seili )

Turun yliopiston Saaristomeren tutkimuslaitoksen kenttäasema (Seili) keskittyy Saaristomeren ja Itämeren alueen monitieteelliseen tutkimukseen, keskiössä on meriympäristön tilan pitkäaikaisseuranta. Asemalla järjestetään myös paljon Turun yliopiston sekä muiden yliopistojen ja korkeakoulujen kenttäkursseja, tutkijakouluja ja seminaareja, ja Seilissä työskentelee myös eri yliopistojen ja laitosten kenttätutkijoita.

Forum Marinum

Turun Seudun Osuuspankki

Turun Osuuskauppa