Suosituin saaristomerikuva-äänestys

posted in: Ajankohtaista, Artikkelit | 0

Marraskuun kahden ensimmäisen viikon aikana oli Turun Akateemisessa kirjakaupassa Suosituin saaristomerikuva-äänestys. Olin itse esittelemässä Saaristomeren panoraama-kirjaa neljänä päivänä ja keskustelemassa ihmisten kanssa Saaristomeren tulevaisuudesta ja seuraamassa äänestystä. Kuvia oli esillä neljätoista – ääniä annettiin kaikkiaan 417 kpl ja voittajakuvaksi selvisi 71 äänellä kuva numero 2 eli Utön eteläkärjessä otettu kuva talvisesta myrskystä. Meren voima ja rantaan ulkomerellä kuohuvat aallot olivat monen äänestäjän mieleen. Utö paikkana oli monelle tuttu ja mieluisa käyntikohde.

Suoritetussa arvonnassa kuvasuurennoksen omasta suosikkikuvastaan voitti Sirpa Saarinen Turusta – onnittelut hänelle. Ja Sirpakin oli ihastunut Utön eteläkärjen kuvaan joten sen suurennos tulee sitten ripustetuksi hänen valitsemaansa paikkaan. Kiitokset kaikille äänestykseen osallistuneille – Saaristomeren puhdas tulevaisuus on meidän yhteinen asiamme.

Saaristomeren panoraama-kirjaa on edelleen saatavissa suoraan kirjan kuvaajalta Jaakko Ruolalta. Tilaukset sähköpostilla jaakko.ruola(ät)kolumbus.fi. Hinta on 35,00 euroa + postikulut 5,00 euroa

.

 

Voittajan arvonnan suorittivat Turun Akateemisen kirjakaupan henkilöt oikealta vasemmalle: Onnetar – Merja Heinolainen ja valvojat Sari Laiho-Hujanen ja Piia Packalen.

 

Suosituin saaristomerikuva-äänestyksen voittajakuva on kuva numero 2 – Utön eteläkärki.

Ohessa kaikki kilpailukuvat ja niiden sijoitukset.