Hyvää Uutta Vuotta 2018

posted in: Ajankohtaista, Artikkelit | 0

Vuosi 2017 oli Saaristomeren panoraaman ensimmäinen toimintavuosi. Kirja julkaistiin ja valokuvanäyttely avattiin 24. huhtikuuta ja sen jälkeen on Saaristomeri ja sen tulevaisuus olleet työn alla hyvin tiiviisti. Kirjan ensimmäinen painos on myyty lähes loppuun ja valokuvanäyttely on kiertänyt Hansatorilla, Ruissalossa Turun yliopiston kasvitieteellisen puutarhan piha-alueella, Seilin saaressa, Kauppakeskus Myllyssä, Tall Ships Races tapahtumassa Saaristomeriaukiolla, Forum Marinumin terassilla, Turun yliopiston kampuksella ja uudelleen Hansakorttelissa. Näyttely on huomattu hyvin ja palaute on ollut positiivista ja mikä ilahduttavinta monet näyttelyn nähneet ovat tulleet puhumaan Saaristomerestä ja sen ongelmista ja tulevaisuudesta. Yhteistyökumppanini ovat olleet aktiivisesti mukana ja suunnitelmia projektin jatkon suhteen on työn alla useita – aika näyttää mitkä pääsevät toteutusasteelle ja niistä kerron heti näillä sivuilla.

Uuteen vuoteen 2018 siirrytään innokkaalla ja positiivisella mielellä. Saaristomeren panoraaman alkukokemukset ovat osoittaneet että olemme oikealla tiellä ja pala kerrallaan kuljemme kohti tavoitettamme – puhdasta Saaristomerta.

Kiitos kaikille yhteistyökumppaneilleni ja projektissa muuten mukanaolleille sekä kirjan ostajille ja näyttelyn katsojille vuodesta 2017.

Jaakko Ruola

Saaristomeren panoraama